X

Τουρίστας έπεσε από γκρεμό βγάζοντας selfie

Ο εφιάλτης των selfies σε παράξενα μέρη συνεχίζεται αυτή τη φορά με ένα νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία...

Ant1news

Ένας βρετανός τουρίστας σκοτώθηκε και ακόμα ένας νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος μετά από πτώση του σε γκρεμό 12 μέτρων, στην προσπάθειά τους να βγάλουν selfie με φόντο την παραλία της Πούντα Πρίμα.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην Κόστα Μπλάνκα της Ισπανίας με θύμα έναν 22χρονο άνδρα. Ο φίλος του, 21 ετών, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Αλικάντε, με πολλαπλές κακώσεις.

"Φαίνεται ότι οι άνδρες έπεσαν αφού προσπάθησαν να τραβήξουν μια εικόνα από τη λάθος πλευρά των κιγκλιδωμάτων για να έχουν θέα στην παραλία" αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας τρίτος νεαρός, ηλικίας 20 ετών, μέλος της ίδιας παρέας, που αναμένεται να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη, είναι καλά στην υγεία του αλλά εμφανώς σοκαρισμένος.

"Είναι πολύ νωρίς σε αυτό το στάδιο να κάνουμε εικασίες για το τι ακριβώς συνέβη και η αστυνομική έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα στην αρχή" ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Την Τρίτη ένας 19χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό, στην προσπάθειά του να βγάλει selfie με φόντο την παραλία της Κόστα Μπράβα, ενώ μια μέρα πριν ένας 33χρονος Άγγλος σκοτώθηκε με παρόμοιο τρόπο στην Κόστα Ντελ Σολ.