X

Χωρίς καθηγητές Λύκειο της Χαλκιδικής

Πέντε εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι μαθητές του Λυκείου Νέου Μαρμαρά δεν έχουν «δει» ακόμα καθηγητές βασικών μαθημάτων των Πανελλαδικών.

Ant1news

Επιστολή διαμαρτυρίας προς κάθε αρμόδιο απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Νέου Μαρμαρά, οι μαθητές του οποίου παραμένουν χωρίς δύο καθηγητές βασικών μαθημάτων που εξετάζονται στις πανελλαδικές.

Πέντε εβδομάδες μετά την έναρξη των μαθημάτων και οι καθηγητές των Μαθηματικών και της Βιολογίας δεν έχουν ακόμα κάνει την εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σύμφωνα με την επιστολή των Γονέων, οι συνολικά χαμένες διδακτικές ώρες ανέρχονται σε 24 για τα Μαθηματικά και 10 για τη Βιολογία, μαθήματα τα οποία εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Οι μαθητές, ιδίως όσοι δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο διότι δύο βασικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, επιδεινώνοντας περαιτέρω την κατάσταση, με αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση του Δημόσιου Σχολείου και την ισότιμη ευκαιρία εισαγωγής στο πανεπιστήμιο με τους άλλους μαθητές», υπογραμμίζει ο Σύλλογος Γονέων στην επιστολή του.