X

Σφακιά: Νεκρός και ο 64χρονος Γάλλος

Νεκρός, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της συντρόφου του, βρέθηκε και ο Γάλλος τουρίστας που αγνοείτο στα βουνά της Κρήτης.

Ant1news

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πεζοπορία για ένα ζευγάρι από τη Γαλλία στα Σφακιά. Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο 64χρονος Γάλλος τουρίστας, ο οποίος έφυγε την Παρασκευή για πεζοπορία από το Λουτρό Σφακιών προς την Αράδαινα με τη σύζυγό του.

Μετά από 24 ώρες, κατά τις οποίες το ζευγάρι δεν επικοινώνησε με κανένα, στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δυστυχώς, η 62χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, χτυπημένη στο κεφάλι, στον ορεινό όγκο από την Ανώπολη προς το Λουτρό, εκτός του μονοπατιού Ε4, χτυπημένη στο κεφάλι.

Άνδρες της ΕΜΑΚ από τις Βρύσες και η Αστυνομία που συνέχιζαν και σήμερα τις έρευνες, αναζητώντας τον 64χρονο άνδρα, τον εντόπισαν νεκρό τελικά, στις 07.30 το πρωί, σε διαφορετικό σημείο από όπου είχε βρεθεί η σύζυγός του.

Ο άντρας βρέθηκε πεσμένος σε ένα εκκλησάκι της περιοχής (Αγ. Αικατερίνη) και σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από το σημείο όπου το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρή η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το ζευγάρι των Γάλλων πεζοπόρων, φαίνεται πως είχε κάποιο ατύχημα από πτώση.