X

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων στον ΑΝΤ1: Διαχρονικό το πρόβλημα των ραντεβού (βίντεο)

Για γνωστό και διαχρονικό πρόβλημα του νοσοκομείου Χανίων έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του, αναφερόμενος στο ραντεβού που κλείστηκε για το 2022.

Ant1news

Για διαχρονικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο Χανίων έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του, κ.Γεωργακάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το ραντεβού για γαστροσκόπηση, που κλείστηκε σε ηλικιωμένη για το 2022.

Όπως είπε για το ζήτημα, που προκάλεσε σάλο και παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, «το έχουμε επισημάνει εδώ και πολλά χρόνια» και οφείλεται σε έλλειψη μηχανημάτων και προσωπικού.

«Το πρόβλημα ξεκινά επειδή η εξέταση είναι ακριβή και ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει για να την κάνει έτσι», εκτίμησε ο ίδιος.

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως το υπουργείο είναι ενήμερο για την κατάσταση και έχει μάλιστα κάνει κάποιες ενέργειες, όπως το ότι έχει ήδη πάει στο νοσοκομείο ένας επικουρικός γιατρός και ένα όργανο, ενώ αναμένονται ακόμα δύο γιατροί.

«Ήδη τα ραντεβού αλλάζουν, μπορεί το συγκεκριμένο να πάει περίπου ένα χρόνο πίσω», κατέληξε αναφερόμενος στο ραντεβού της ηλικιωμένης.