X

“Ζήσε αλλιώς”: σταφυλόκοκκος, εμβρυική ιατρική και προστάτης (βίντεο)

Πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα είναι και η σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την Σοφία Αλιμπέρτη. Πάρτε μία "γεύση" από όσα θα δούμε την Τετάρτη.

Ant1news

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

Τι είναι η εμβρυϊκή ιατρική; Η μαιευτήρας – γυναικολόγος Μαρία Σίμου εξηγεί πώς παρακολουθεί τα έμβρυα και τη μητέρα κατά τη διάρκεια της κύησης, αλλά και πώς παρεμβαίνει εφόσον χρειαστεί.

Τι είναι η παράλυση Bell και πώς αντιμετωπίζεται; Ο νευρολόγος και ψυχίατρος Κωνσταντίνος Κουμάκης απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Ποια είναι τα συμπτώματα του σταφυλόκοκκου και τι πρέπει να προσέχουμε για να μη μολυνθούμε; Η παιδίατρος - παιδοπνευμονολόγος Ευθυμία Καλαμπούκα αναδεικνύει αλήθειες και καταρρίπτει μύθους για το βακτήριο.

Τι είναι η υπερπλασία του προστάτη; Ο χειρουργός ουρολόγος - ανδρολόγος Νικόλαος Μερτζιώτης αναλύει τα στάδια της διόγκωσης του προστάτη, αλλά και πότε πρέπει να χειρουργηθεί.

«Κόλλησε» η ζυγαριά στα ίδια κιλά; Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος εξηγεί πού μπορεί να οφείλεται και δίνει χρήσιμες συμβουλές για να την… «ξεκολλήσουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδόφιλος: Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος που έκλεισε ραντεβού στην 14χρονη

“Καλημέρα Ελλάδα” - Παπαδάκης: “στριπτίζ”… συμπαράστασης σε Τούρκο δημοσιογράφο (βίντεο)

Παιδόφιλος - Καταγγελία: Επιτέθηκε σε κορίτσι στην μέση του δρόμου (βίντεο)