X

H Solgar απελευθερώνει τη δύναμη του κουρκουμά

Η Solgar προσφέρει τον κουρκουμά σε πιο δραστική μορφή, 185 φορές πιο απορροφήσιμη...

Ant1news



Ο κουρκουμάς, δημοφιλές μπαχαρικό της Ινδίας και φυσική χρωστική ουσία του κάρι, είναι γνωστός για το χαρακτηριστικό πορτοκαλοκίτρινο χρώμα που χαρίζει στα πιάτα, αλλά και για τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου και στη βελτίωση των διανοητικών λειτουργιών, βοηθά στη διαδικασία της πέψης, ανακουφίζοντας από κοινά γαστρεντερικά προβλήματα όπως η δυσπεψία και το φούσκωμα, ενώ παράλληλα προστατεύει την υγεία των αρθρώσεων.

Παρά τα σημαντικά του οφέλη ωστόσο, τα οποία έχουν οξύνει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας τα τελευταία χρόνια, η κουρκουμίνη, η φυσική δραστική ουσία που περιέχει ο κουρκουμάς, φαίνεται να παρουσιάζει δυσκολία κατά την απορρόφησή της από τον οργανισμό όταν βρίσκεται σε μορφή σκόνης.
 

Η Solgar, η κορυφαία εταιρία στα συμπληρώματα διατροφής, καινοτομεί για μια ακόμα φορά και μετατρέπει την παραδοσιακή μορφή του κουρκουμά σε μια νέα, εξελιγμένη, πιο δραστική μορφή που απορροφάται σημαντικά πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την απλή μορφή σε σκόνη, συμβάλλοντας έτσι καλύτερη αξιοποίησή του από τον οργανισμό.

 

Η νέα προηγμένη φόρμουλα Full Spectrum Curcumin, προσφέρει τον κουρκουμά, και ειδικότερα τη δραστική του ουσία την κουρκουμίνη, σε νέα υδατοδιαλυτή, πιο απορροφήσιμη μορφή και απελευθερώνει τη δύναμη και τα οφέλη του για:

-Τις διανοητικές λειτουργίες
-Τη διαδικασία της πέψης
-Την υγεία των αρθρώσεων