X

Γιατί να αγοράσω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

Τι παραπάνω από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα προσφέρει σε όσους είναι τακτικοί στην φροντίδα της στοματικής υγιεινής και πως μπορεί να βοηθήσει όσους δεν είναι τόσο επιμελείς.

Ant1news

Αν είστε από εκείνους που η στοματική υγιεινή βρίσκεται στις κορυφαίες προτεραιότητες της καθημερινότητας σας, σίγουρα ξέρετε πού και πόσο πολύ υπερτερεί της απλής οδοντόβουρτσας η ηλεκτρική και έχετε φροντίσει να χρησιμοποιείτε μια από τις κορυφαίες της σειράς των ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων της Oral-B.

Εάν πάλι δεν είστε τόσο επιμελείς με την φροντίδα των δοντιών και των ούλων ή η δύναμη της συνήθειας σας κρατά …κολλημένους στην «παραδοσιακή», απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, μάλλον πρέπει να αντιληφθείτε ότι δεν αποκομίζετε τα μέγιστα οφέλη για την στοματική σας υγιεινή, αφήνοντας την εκτεθειμένη σε πολλούς, κρυφούς και μη, κινδύνους. 

Γιατί να αγοράσω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, θα ρωτήσει κάποιος. Την απάντηση την δίνουν οι ίδιες έρευνες και η εμπειρία εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, που εμπιστεύονται περισσότερο από κάθε άλλη μάρκα, τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B. 

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν πολύ καλύτερο και πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από τις απλές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες, αφαιρώντας ως και διπλάσια οδοντική πλάκα σε κάθε βούρτσισμα.

Με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες διασφαλίζετε ότι το βούρτσισμα θα γίνεται με τον σωστό τρόπο, αφού με τις περιστροφές και τον εργονομικό σχεδιασμό της κεφαλής τους, αρκεί να κρατάτε σταθερά την λαβή τους και να τις «οδηγείτε», ενώ εκείνες θα απομακρύνουν την πλάκα από όλα τα δόντια, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. 

 

Ο αισθητήρας πίεσης που έχουν πολλές από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, φροντίζει να σας ειδοποιεί για την δύναμη που βάζετε, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί σε δόντια και ούλα, που επιτρέπουν την ανάπτυξη ουλίτιδας και τερηδόνας.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, είναι πιο εύχρηστες κι εύκολες στον χειρισμό τους, αφού ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει απότομες κι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, αλλά αρκεί να κρατά και να καθοδηγεί την λαβή της κι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα κάνει μόνη της «όλη την δουλειά».

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, θεωρούνται ιδανικές για χρήση από μικρά παιδιά, καθώς διασφαλίζουν ότι κάθε φορά θα έχουν βουρτσίσει τα δόντια τους με τον σωστό τρόπο.

 

Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αποτελεί ισχυρό σύμμαχο για όσους έχουν εμφυτεύματα, θήκες και σιδεράκια, καθώς καθαρίζει τέλεια όλη την γύρω περιοχή.

Η μεγάλη ποικιλία και οι πολλές κατηγορίες στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B εγγυάται ότι ο καθένας θα βρει αυτήν που του ταιριάζει καλύτερα, τόσο από άποψη λειτουργίας όσο και τιμής. 

Μετά από όλα αυτά, ποιος θα μείνει κολλημένος στην απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα;