X

Πώς μπορώ και εγώ να γίνω Zumba® Instructor;

Δείτε βήμα-βήμα πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε την διασκέδαση σε δουλειά, τολμώντας μια νέα καριέρα που θα σας αποδώσει πολλαπλά οφέλη.

Ant1news

Με το καλοκαίρι να γίνεται σιγά σιγά μία γλυκιά, χαρούμενη ανάμνηση και τον επικείμενο ερχομό του φθινοπώρου να μας υπενθυμίζει την επιστροφή στους γνωστούς ρυθμούς της καθημερινότητας, το μυαλό μας «ταξιδεύει» στις ημέρες εκείνες των διακοπών που συνδυάστηκαν με πολύ χορό και ανέμελη διασκέδαση.

Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να συνδυαστούν οι μουντές ημέρες του Σεπτέμβρη με χαμόγελο, όρεξη και έκφραση μέσω της μουσικής; 

Η απάντηση είναι «ναι», εφόσον κάνετε την διασκέδαση …δουλειά. Κάπως έτσι αισθάνονται οι Zumba® Instructors σε όλο τον κόσμο. Φορώντας τα πολύχρωμα ρούχα τους, χρησιμοποιώντας «ξεσηκωτική» μουσική και πολύ κέφι, ταξιδεύουν χορεύοντας, μέσα σε μία ώρα, μαζί με τους μαθητές τουςμ σε διαφορετικούς πολιτισμούς, γυμνάζοντας σώμα αλλά και πνεύμα.

Αν θέλετε και εσείς να τολμήσετε μία νέα καριέρα ως Zumba® Instructor, παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Μπείτε στο www.zumba.com
  2. Πατήστε ‘Instructor Trainings’ και ύστερα ‘Become an Instructor’
  3. Πατάτε ‘Find a Training’ και επιλέγετε την χώρα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μία εκπαίδευση Zumba®
  4. Επιλέγετε την εκπαίδευση Β1 στην πόλη που σας βολεύει
  5. Ακολουθείτε βήμα-βήμα την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα
  6. Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε. Κοιτάξτε τα mail σας για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας και θα έχετε μια απολαυστική εκπαίδευση.

Πως μπορώ να βρω ένα μάθημα Zumba®;

Βλέπετε στην γειτονιά σας να βγαίνει ο κόσμος από τις αίθουσες χαμογελαστός και αναψοκοκκινισμένος, σαν να έχει πάρει μέρος σε ένα ξέφρενο χορευτικό πάρτι;

Είναι αλήθεια! Σε κάθε μάθημα Zumba® , από αδειοδοτημένο Zumba® Instructor, η μουσική μαγεία σας παρασύρει να χορέψετε, να γυμναστείτε και ενίοτε να τραγουδήσετε, ενώ δημιουργείτε νέους φίλους, κοινωνικοποιείστε, εκτονώνεστε. 

 

Πιο σημαντική όλων είναι η η πρόληψη ασθενειών μέσα από την άσκηση και η καλύτερη, πιο σωστή καύση και παραγωγή ενέργειας. Αυτό επιτυγχάνετε όταν το σώμα και το πνεύμα σας είναι σε τακτική αρμονία άσκησης, κίνησης και έκφρασης.

Αν θέλετε και εσείς να ενταχθείτε σε ένα μάθημα Zumba®, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και επιλέξτε τον, αδειοδοτημένο και με κατάλληλες γνώσεις, Zumba® Instructor στην περιοχή σας: 

  1. Μπείτε στο www.zumba.com
  2. Στο κέντρο της οθόνης σας είναι η επιλογή να πληκτρολογήσετε την περιοχή/πόλη σας ή το όνομα του Instructor που ήδη γνωρίζετε ότι σας ταιριάζει.
  3. Εμφανίζεται η λίστα με τα μαθήματα, καθώς και το είδος μαθήματος Zumba®.
  4. Επιλέξτε το μάθημα ή τον Instructor που επιθυμείτε και με την βοήθεια του χάρτη, βλέπετε ακριβώς την τοποθεσία του μαθήματος για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.
  5. Απολαύστε την εμπειρία ενός Zumba® μαθήματος!