X

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από ΑΝΤ1 και “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”

Ημερίδα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού διοργάνωσε ο Όμιλος ΑΝΤ1 σε συνεργασία με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ». Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Wellness Project.

Ant1news

Πότε είναι η καταλληλότερη ηλικία για να κάνει μια γυναίκα μαστογραφία; Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται υπερηχογράφημα, ποιες είναι οι υψηλές ομάδες κινδύνου και πώς γίνεται ψηλάφηση του μαστού;

Αυτά κι ακόμα περισσότερα θέματα συζητήθηκαν στην Ημερίδα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού που διοργάνωσε ο Όμιλος ΑΝΤ1 σε συνεργασία με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Είναι χαρακτηριστικό ότι 4 στις 10 γυναίκες δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους μαστογραφία, ενώ 6.500 γυναίκες ετησίως νοσούν από καρκίνο μαστού, αριθμός που έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια. Η έγκαιρη διάγνωση όμως σώζει ζωές!

Η εκδήλωση, που έγινε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Wellness Project, που έχει ξεκινήσει εδώ και 6 μήνες ο Όμιλος ΑΝΤ1 με στόχο την ευεξία και την υγεία των εργαζομένων.

Πρόσφατα στις δράσεις εναντία στον καρκίνο του μαστού συμμετείχαν 100 εργαζόμενοι με την ΑΝΤ1 Running Team, οι οποίοι έτρεξαν και περπάτησαν στον 8o αγώνα Greece Race for the Cure® τιμώντας τις γυναίκες survivors και αγαπημένα τους πρόσωπα.