X

Ιατρικό θαύμα: ένα μωρό “γεννήθηκε” δύο φορές! (Βίντεο)

Το έμβρυο αφαιρέθηκε από τη μήτρα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου. Η κύηση συνεχίστηκε και το κοριτσάκι ήρθε στη ζωή μετά από λίγες εβδομάδες.

Ant1news

Όταν η Μάργκαρετ Μπέμερ επισκέφθηκε τον γιατρό της για να υποβληθεί σε έναν υπέρηχο ρουτίνας, κατά την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, πληροφορήθηκε πως το μωρό που κυοφορούσε είχε έναν μεγάλο όγκο που απειλούσε τη ζωή του.

Ενώ άλλοι γιατροί την παρότρυναν να κάνει έκτρωση, ο δρ. Ολουγίνκα Ολουτόγε της σύστησε να υποβληθεί σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

«Η Λίνλι δεν είχε πολλές πιθανότητες επιβίωσης, γιατί ο όγκος ήταν μεγάλος», εξηγεί σήμερα η μητέρα.

Κατά την 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, οι γιατροί αφαίρεσαν το έμβρυο από τη μήτρα της μητέρας, για να αφαιρέσουν τον όγκο. Επρόκειτο για ένα μεγάλο ιεροκοκκυγικό τεράτωμα, μία από τις συχνότερες νεοπλασίες στα νεογνά.

Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία και το έμβρυο επανατοποθετήθηκε στη μήτρα της μητέρας, η οποία παρέμεινε κλινήρης τις επόμενες 12 εβδομάδες, πριν τελικά γεννήσει με καισαρική το κοριτσάκι της.

 

Η νεογέννητη Λίνλι υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο, οκτώ ημέρες αφότου ήρθε στον κόσμο, για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα του όγκου και όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Το ζεύγος Μπέμερ από το Λιούισβιλ του Τέξας ευχαριστεί τον Θεό που κρατούν σήμερα στην αγκαλιά τους τη μικρή Λίνλι.