X

Συμπόσιο “IVF & Family planning: versus or plus?”

Ειδικοί, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, θα αναπτύξουν θέματα για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή  και τον οικογενειακό προγραμματισμό.

Ant1news

Το Συμπόσιο με θέμα «IVF & Family planning: versus or plus?», διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, από τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης» της Γ΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Στο επίκεντρο του Συμποσίου θα βρεθούν επιλεγμένα θέματα υπογονιμότητας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και οικογενειακού προγραμματισμού, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινώς ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος.

Την πρώτη ημέρα του Συμποσίου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της «Ιατρικής Βάσει Στοιχείων», οργανώνεται το 4th Cochrane Workshop στην Ελλάδα, με θέμα «Assessing risk of bias», στο οποίο θα διδάξουν έμπειρα μέλη της Cochrane Collaboration.

Έγκριτοι επιστήμονες, προσκεκλημένοι ομιλητές διεθνούς φήμης, Καθηγητές και Διευθυντές, καθώς και άλλα έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν για τις νέες εξελίξεις, τα επιτεύγματα και τα αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, στην χώρα μας και στο εξωτερικό.

Ακόμη, θα αναπτυχθούν εξειδικευμένα θέματα υπογονιμότητας και οι νέες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και των μεθόδων της.

Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Αττικόν», την περίοδο 18-20 Μαΐου 2017.