X

Δήμος Ξάνθης

Επτά είναι οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν στην κούρσα για τη Δημαρχία της Ξάνθης.

Ant1news

Αποσύρεται από την κούρσα της δημαρχίας στην Ξάνθη ο νυν δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Στυλιανίδης, με τον Δημήτρη Μπένη, νυν αντιδήμαρχο να διεκδικεί πλέον το χρίσμα. Ο κ. Μπένης είναι επικεφαλής του νέου συνδυασμού «Συμμετέχω» τον οποίο παρουσίασε πριν από λίγο καιρό. 

Το όνομα του συνδυασμού του «Δήμος Πρότυπο τρόπος να ζεις» ανακοίνωσε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο οποίος δηλώνει ανεξάρτητος, όμως φαίνεται να έχει την στήριξη της ΝΔ, έστω και ανεπίσημα.  

Υποψήφιος για τον Δήμο της Ξάνθης είναι και ο Νίκος Ανταμπούφης, με την δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ», έχοντας επίσημα την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Με την στήριξη του ΚΚΕ επισήμως ο Γιώργος Κολλάρος διεκδικεί τη δημαρχία στην πόλη της Ξάνθης, ενώ στην κούρσα για το Δήμο της Ξάνθης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές μπήκε και ο Χρήστος Πούλιος με τον συνδυασμό «Η Κοινωνία των Δημοτών». 

Τέλος, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία κατεβαίνει ο Ιπποκράτης Καμμαρίδηςμε την παράταξη «Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή, ενώ ο Σωτήρης Τσακιρόγλου είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης Σταυρούπολης».