X

Δήμος Περιστερίου

Στον Δήμο Περιστερίου η εκλογική μάχη θα δώσει απάντηση στο ένα και μεγάλο ερώτημα: αν θα ανανεωθεί ή όχι η θητεία του νυν δημάρχου για 4η διαδοχική φορά.

Ant1news



Ο επί σειρά ετών δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, επέλεξε να κατέβει και πάλι ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, ζητώντας εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών του Περιστερίου. Ο κ. Παχατουρίδης είναι επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Με την Κοινωνία Μπροστά», με την οποία συμπορεύτηκαν σημαίνοντα στελέχη από άλλες παρατάξεις του Δήμου.

Απέναντί του θα βρεθούν ο Φώτης Κουγιουμτζής, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ως επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι», ο υποψήφιος της «Λαΐκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, Γρηγόρης Τημπλαλέξης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Περιστερίου την τελευταία τετραετία, Δημήτρης Κελάφας, με το συνδυασμό «Περιστέρι για Όλους» και ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πάνος Παπανικολάου, που κατέρχεται στις εκλογές με την παράταξη «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου»