X

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη για το Δήμο της Θεσσαλονίκης με 11 υποψήφιους να διεκδικούν το χρίσμα.

Ant1news

Ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατεβαίνει ξανά υποψήφιος, έχοντας επίσημα την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, της Κίνησης των 58 και του Ανδρέα Λοβέρδου, με τις δημοσκοπήσεις να τον θέτουν επικεφαλής σε αυτή την κούρσα. 

Υποψήφιος Δήμαρχος είναι και ο βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός Ενέργειας Σταύρος Καλαφάτης, φυσικά με την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στις δημοσκοπήσεις φαίνεται να είναι ένα βήμα πίσω από τον Γιάννη Μπουτάρη, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Στην κούρσα για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης με την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποψήφιος της Χρυσής Αυγής είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος. 

Ο Γιάννης Δελής κατεβαίνει επίσημα με την στήριξη του ΚΚΕ, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν την υποψήφια Ελεάνα Ιωαννίδου.

Ανεξάρτητοι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν οι Μάκης Στεργίου και Γιάννης Κουριαννίδης

Στην μάχη για το Δήμο της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει επίσης ανεξάρτητος ο Γιώργος Ρακκάς, ενώ τον Γιάννη Κούτρα στηρίζει η ΑΝΤΡΣΥΑ. Τέλος, υποψήφιος Δήμαρχος για την Θεσσαλονίκη είναι και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τον οποίο στηρίζουν οι «Πειρατές».