X

Δήμος Κομοτηνής

Πέντε είναι υποψήφιοι που κατεβαίνουν στη μάχη για τη Δημαρχία στον Δήμο Κομοτηνής, με τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη να διεκδικεί εκ νέου το χρίσμα.

Ant1news

Ο Γιώργος Πετρίδης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου όπως δηλώνει κατεβαίνει ανεξάρτητος, ωστόσο στις εκλογές του 2010 είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής καταβαίνει και η Φελίνα Καζάκου με τον συνδυασμό "Εμείς... η Πόλη", ένα συνδυασμός που φαίνεται να έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι η επικεφαλής του επιμένει στο ότι είναι ανεξάρτητη.

Με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στην μάχη της διεκδίκησης για τη Δημαρχία της Κομοτηνής η Ελένη Λαφτσή, επικεφαλής της παράταξης Πολιτική Ανατροπή.

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Φακιρίδης Νίκος έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Κομοτηνής, έχοντας και την επίσημη στήριξη του ΚΚΕ. 

Υποψήφιος για τη Δημαρχία Κομοτηνής είναι και ο Νεκτάριος Δαπέργολας με την παράταξη "Σπάρτακος". Μέχρι στιγμής δεν έχει την επίσημη στήριξη κάποιου κόμματος, ωστόσο δηλώνει ανοικτός σε συμμαχίες, συζήτηση με πολιτικά κόμματα και ομάδες πολιτών.