X

Δήμος Αχαρνών

Την ηγεσία του Δήμου Αχαρνών διεκδικούν συνολικά οκτώ υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές και η εκλογική αναμέτρηση είναι πιθανό να κριθεί στο… νήμα.

Ant1news



Ο απερχόμενος Δήμαρχος, Σωτήρης Ντούρος, θα είναι ξανά υποψήφιος για μία νέα θητεία ως επικεφαλής της παράταξης «Για την πόλη μας», η οποία στελεχώνεται από αρκετά νέα πρόσωπα μετά τις αποχωρήσεις στελεχών που είχαν προηγηθεί.

Απέναντί του θα βρεθούν ο πρώην αντιδήμαρχος, Σπύρος Βρεττός, με τον συνδυασμό «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ», ο Θανάσης Κατσιγιάννης, πρώην βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της παράταξης «Nέα Πόλη - Νέα Πνοή», ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Καμπόλης, που ηγείται του συνδυασμού «ΑΧΑΡΝΕΙΣ – Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση», καθώς κι υποψήφιος του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Τοπαλλιανίδης.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών θα είναι εκ νέου ο περιβαλλοντολόγος Γιάννης Κασσαβός με το συνδυασμό «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες», ενώ τη λίστα των υποψηφίων συμπληρώνουν ο ανεξάρτητος Παναγιώτης Γρηγοριάδης ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» και η Αναστασία Μπράχου με την επίσης ανεξάρτητη παράταξη «Στροφή 180ο».