X

Δήμος Κηφισιάς

Πέντε είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που διεκδικούν το χρίσμα στην Κηφισιά και ρίχνονται στην μάχη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ant1news

Ο νυν δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Κηφισιάς με τον συνδυασμό «Η Πόλη που αξίζουμε».

Με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κανακάκης διεκδικεί τη δημαρχία της Κηφισιάς επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ανάσα». 

Από την πλευρά του ο Νίκος Σφαντός με την «Λαϊκή Συσπείρωση» ρίχνεται στην μάχη για το χρίσμα του Δημάρχου Κηφισιάς, έχοντας και την επίσημη στήριξη του ΚΚΕ.

Ανεξάρτητος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Θωμάκος επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» και ευελπιστεί να γίνει ο νέος δήμαρχος της Κηφισιάς.

Υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς καταβαίνει και ο Γιάννης Καπάτσος με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, στο οποίο συμμετέχει και η μητέρα του τραυματισμένου από τα πυρά τρομοκρατών στο Νέο Ηράκλειο, Αλέξανδρου Γέροντα.

Ακόμα το χρίσμα του Δημάρχου στην Κηφισιά διεκδικεί και ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες και Πόλη Παρεμβαίνουμε Δημιουργικά».