X

Περιφέρεια Αττικής

Αμφίρροπη θα είναι η μάχη στην Περιφέρεια Αττικής.

Ant1news

Από τις πλέον αβέβαιες θα είναι η μάχη για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας . Η είσοδος στο… ρινγκ της Περιφέρειας Αττικής του «γαλάζιου» Ευρωβουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, έδωσε νέο ενδιαφέρον στη «μάχη», με τους Γιάννη Σγουρό (ανεξάρτητος) και Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) να συμπληρώνουν την τριπλέτα που θα διεκδικήσει την «πρόκριση» στον δεύτερο γύρο.

Ισχυρή δυναμική εμφανίζει και ο Θανάσης Παφίλης που κατεβαίνει με τη στήριξη ΚΚΕ, ενώ χαμηλά είναι τα δημοσκοπικά νούμερα που καταγράφονται ως τώρα για τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για την περιφέρεια Αττικής.

Σημαντικό ρόλο στην τελική σειρά κατάταξης των διεκδικητών θα παίξουν οι επιδόσεις, τόσο της Μαρίας Γιαννακάκη, που πρόσφατα αντικατέστησε τον Βασίλη Οικονόμου στην υποψηφιότητα που στηρίζει η ΔΗΜΑΡ, όσο και του Παύλου Χαϊκάλη, του δημοφιλούς ηθοποιού που κατεβαίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κινήματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος κατεβαίνει επίσης υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, υποστηριζόμενος από Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, Νέα Μέρα, Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.

Στη «μάχη» ρίχνονται επίσης η Δέσποινα Κουτσούμπα, με την «Αντικαπιταλιστική ανατροπή στην Αττική» και ο Αντώνης Γάκης με την «Ανάσα για την Οικολογια».