X

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Το εξάγωνο Αφροδίτης- Κρόνου σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες, με μια αγκαλιά ή μια ζεστή χειρονομία να αρκούν, για να βελτιωθούν τα πράγματα.

Ant1news

Το τετράγωνο όμως Άρη – Ποσειδώνα (σχηματίζεται την Κυριακή αλλά επηρεάζει όλο το τριήμερο) μας κάνει υπερευαίσθητους. Καταστάσεις που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο, με φωτιές ή γενικότερα με τις εξαπατήσεις, τα λάθη και τις παραπλανήσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες των πρώτων ημερών θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα. Ωστόσο η Αφροδίτη έχει να δώσει πολλά, προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία στην Παρθένο και περνά στον Ζυγό, θέση στην οποία θα πραγματοποιηθεί Νέα Σελήνη την επόμενη εβδομάδα, η οποία ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

Η Σελήνη αυτό το τριήμερο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, με την ανάγκη μας για χαρά, διασκέδαση αλλά και επαφές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα να είναι ισχυρή! Το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη περνά στην Παρθένο. Ε, καιρός για δουλειά, εν όψει της νέας εβδομάδας...

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων ΕΔΩ.