X

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αστρολογικά ημέρα, καθώς ο κυρίαρχος του πλανητικού μας συστήματος, ο Ήλιος, περνά στον Λέοντα.

Ant1news

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αστρολογικά ημέρα, καθώς ο κυρίαρχος του πλανητικού μας συστήματος, ο Ήλιος, περνά στον Λέοντα, το ζώδιο του οποίου είναι κυβερνήτης! Η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα ευεργετική, με τα πρόσωπα κύρους να  διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις!

 Βέβαια, με την συμπόρευση Ήλιου-Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να έχουμε μεν μια κάπως υποκειμενική αντίληψη για τις ενέργειες αυτών των προσώπων, γενικά όμως μπορούμε να υπολογίζουμε στην βοήθειά τους. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την πολιτική και πρόσωπα εξουσίας ευνοούνται γενικότερα. Στην καθημερινή μας ζωή θα πρέπει να προσέχουμε τόσο τον τρόπο που χειριζόμαστε τον λόγο, όσο και τον τρόπο που κινούμαστε καθώς τις ημέρες αυτές υπάρχει μια τάση ατυχημάτων.

Σήμερα, με την Σελήνη στον Ζυγό, αλλά σε δύσκολη όψη με τον Άρη, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας περνούν από σαράντα κύματα αφού άλλοτε βρίσκονται λύσεις στις αντιπαραθέσεις μας και άλλοτε δημιουργούνται μεγάλες εντάσεις!

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ!