X

Τι προβλέπουν τα άστρα για το τριήμερο;

Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα μας κάνει περισσότερο ορθολογιστές. Καλό είναι, λοιπόν, να βάλουμε προτεραιότητες…

Ant1news

Η Παρασκευή μας βρίσκει αρκετά φορτωμένους με θέματα εργασίας οπότε, καλό είναι να αρχίσουμε με όρεξη και κέφι και να μην αργούμε με ασχολίες που δεν είναι της άμεσης προτεραιότητας και αφήσουμε πίσω αυτά που όντως πρέπει να γίνουν.

Το Σάββατο νιώθουμε ότι οι λέξεις μας δεν βρίσκουν τους σωστούς αποδέκτες, με τον Ερμή σε στάση λίγο πριν αλλάξει πάλι πορεία και αυτή τη φορά πάρει την ορθή.

Η Κυριακή είναι πιο συντροφική και μάλιστα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με μεγάλη άνεση και να τα εννοούμε αυτά που λέμε και να τα βάλουμε σε μία τάξη για να καταστρώσουμε σχέδιο.

Η Αφροδίτη είναι πλέον στην Παρθένο όπου εκεί μας κάνει περισσότερο ορθολογιστές. Ο έρωτας για εμάς πλέον περνάει από κόσκινο και δε μας αφήνει περιθώριο να εκφράσουμε τον όποιο ενθουσιασμό μας.

Είναι συγκρατημένος ο έρωτας αυτές τις μέρες μάλλον γιατί ψάχνει να βρει τις βάσεις του. Θέλει να εκφραστεί αλλά να έχει από πριν κατανοήσει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις! Προϋποθέσεις και έρωτας είναι δύο λέξεις ασύμβατες, αλλά αυτή τη φορά δε θα αποφύγουμε να κάνουμε συμβιβασμούς είτε στις επιθυμίες μας είτε στα συναισθήματά μας!

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο...