X

2016! Οι προβλέψεις της νέας χρονιάς για όλα τα ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για τη νέα χρονιά. Πόσες φορές και πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής;

Ant1news

Το 2016 είναι μία χρονιά που έχει ανάδρομο Ερμή 4 φορές και συγκεκριμένα 6–27/1/2016, 29/4–23/5/2016, 1- 23/9/2016 και 20/12/2016 – 9/1/2017 ενώ τα άλλα έτη ο πλανήτης της επικοινωνίας κάνει τη φαινομενική ανάδρομη πορεία του 3 φορές.

Οι εκλείψεις είναι:

1) Ολική Ηλίου που πραγματοποιείται την 9/3/2016 στην 18 56* των Ιχθύων,

2) Μερική Σεληνιακή που πραγματοποιείται 23/3/2016 στις 3 17* του Ζυγού

3) Ολική Ηλίου που πραγματοποιείται την 1/9/2016 στις 9 21* της Παρθένου.

4) Μερική Σεληνιακή που πραγματοποιείται στις 24 20* των Ιχθύων την 16/9/2016

Πέρα από τις προβλέψεις που είναι μοναδικές για τον κάθε άνθρωπο (δεν αρκεί να μελετήσουμε τις προβλέψεις του κάθε ζωδίου καθότι ο καθένας μας είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος για την Αστρολογία) μπορούμε να πούμε ότι το 2016 θα είναι μία χρονιά ξεκαθαρίσματος κυρίως για αυτούς που έχουν την τόλμη και τη θέληση να προσαρμοστούν στην κρίση και κατά συνέπεια να αλλάξουν τα πράγματα. Κρίση σημαίνει αλλαγή. Αυτή η κρίση μας ζητά να μην είμαστε προσκολλημένοι στην ύλη, αλλά να προσπαθήσουμε να ανελιχτούμε πνευματικά και να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας. Μόνο με την αγάπη θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και μας αγχώνουν.

Σαν θιασώτης του Pirandello (κωμωδιογράφου του προηγούμενου αιώνα) υποστηρίζω ότι τα πράγματα είναι όπως εμείς νομίζουμε και επομένως όσοι έχουν πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία θα βιώσουν πιο όμορφα τη χρονιά που ανατέλλει σε λίγο.
Η ζωή είναι σαν τον καθρέφτη.. Εάν του χαμογελάς θα μας επιστραφεί το χαμόγελο.


ΚΡΙΟΙ

Πρόκειται για μία σημαντική χρονιά όπου θα υπάρξει οικονομική βελτίωση. Θα βάλετε νέους στόχους και θα τους υλοποιήσετε. Θα κάνετε κοινωνικές επεκτατικές δραστηριότητες. Η διέλευση του Κρόνου από τον Τοξότη θα σας επιβραβεύσει για τις προσπάθειες που καταβάλατε. Ο Άρης, που είναι κυβερνήτης σας, από τις αρχές του χρόνου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου θα κάνει βόλτες μεταξύ Σκορπιού – Τοξότη και αντιστρόφως. Αυτό σημαίνει ότι η ψυχολογία σας και οι επιδιώξεις σας θα επηρεαστούν σημαντικά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να ονειρευτείτε και θα αναπτερώσει το ηθικό σας χαρίζοντας σας την ελπίδα. Ο Ουρανός στο ζώδιο σας ενισχύει την επαναστατική σας φύση. Έτσι, λοιπόν, όσοι από εσάς δεν έχουν κάνει αλλαγές στη ζωή σας θα επιδιώξετε να σπάσετε τα δεσμά από ανθρώπους και καταστάσεις.

Στον έρωτα θα παίξει σημαντικό ρόλο ο παράγοντας της τύχης και της σύμπτωσης. Η καριέρα θα συνεχίσει να αποτελεί την προτεραιότητα της καθημερινής σας πορείας.

Τέλος στα οικονομικά σας οφείλετε να συνεχίσετε την πρόνοια και την προσοχή. Υπερασπιστείτε την ασφάλεια των περιουσιακών σας δεδομένων, συνηθίστε την λιτότητα και αξιοποιήστε μια ωραία ιδέα που θα συνέβαλε στην πρόοδο σας.

Η Νέα Χρονιά, με τη βοήθεια του Ουρανού, φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή σου!

ΤΑΥΡΟΙ

Το 2016 για σας τους Ταύρους είναι καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη και αυτό οφείλεται στην βελτίωση των οικονομιών που για σας είναι αναγκαία σαν το οξυγόνο.Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε οικονομικές διαφορές διότι μπορεί να χάσετε χρήματα.Θα πρέπει να κάνετε αναδιοργάνωση στον επαγγελματικό στίβο και αναθεωρήσεις στην προσωπική σας ζωή και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα λάθη σ αυτούς τους τομείς.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και προφανώς να πάρετε ένα δάνειο με ευκολία. Θα υπάρξουν ευκαιρίες. Γι αυτό προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε διότι θα έχετε επιτυχία.

Ο Δίας στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να έχετε μία καλή ερωτική ζωή. Θα πρέπει, όμως, να επιστρατεύσετε την υπομονή που διαθέτετε πλουσιοπάροχα.

Η Νέα Χρονιά για να ειναι αποδοτική θα πρέπει να είναι οργανωμένη και όσο το δυνατόν χωρίς λάθη..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική χρονιά για όλους τους Διδύμους, με σημαντικές αλλαγές σε σπίτι, εργασία και άλλους βασικούς τομείς!.

Ο Κρόνος από τον Τοξότη, που θα παραμείνει έως το τέλος του 2017, θα επηρεάσει τις σχέσεις σας. Θα κλονιστούν αυτές που είναι δομημένες σε σαθρά θεμέλια. Αντιθέτως εκείνες που έχουν κτιστεί σε στέρεες βάσεις θα δυναμώσουν.

Ο Δίας στην Παρθένο έως το τέλος του καλοκαιριού θα βάλει σε νέες βάσεις τη ζωή σας και θα βελτιώσει τις συνθήκες στην οικογενειακή εστία.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα δώσει έμπνευση στους καλλιτέχνες. Προσοχή να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις και ανθρώπους καθότι καραδοκεί η απογοήτευση. Ο ανάδρομος Άρης επί 9 μήνες θα φέρει αναστάτωση.

Να αναβάλετε για την επανάσταση για το 2017!


ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Τα οικονομικά θα είναι σε διαρκές up and down καθότι άλλοτε θα σας ικανοποιούν και μερικές φορές θα σας δημιουργούν άγχος. Ωστόσο ο Κρόνος στον Τοξότη παρόλο που θα αυξήσει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, θα σας βοηθήσει να δικαιώσετε τον εαυτό σας ενώ ο Δίας στην Παρθένο θα σας ωθήσει να αναζητήσετε πρόσκαιρες χαρές και να αυξήσετε τις καθημερινές σας ανέσεις. Θα έχετε πρόοδο στις σπουδές. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις σχέσεις. Εάν αξιοποιήσετε σωστά τα ταλέντα σας θα υπάρξουν νέες εξελίξεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να σου ανοίξει τους πνευματικούς ορίζοντες, αρκεί και εσύ να είσαι πρόθυμος να εξελιχθείς..


ΛΕΟΝΤΕΣ

Βελτίωση των οικονομικών

To 2016 θα είναι μία επεισοδιακή και θετική χρονιά.

Τέλος οι φόβοι και οι δυσκολίες. Τονίζεται η τόλμη σας σε συνδυασμό με το Δία από την Παρθένο σας βοηθά να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.Έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας.Όσον αφορά τις σχέσεις σας η χρονιά είναι μεταβατική. Εάν κάνετε μία γνωριμία να είστε συγκρατημένοι διότι θα ανθίσει το 2017.Εάν έχετε ήδη συνάψει μία σχέση ο Κρόνος από τον Τοξότη θα σας δώσει την επιθυμία να την επισημοποιήσετε.Ο Ουρανός στον Κριό διατηρεί την επαναστατική σας φύση ζωντανή.Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.Το πλανητικό σκηνικό θα σας εμπνεύσει για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να βελτιώσει την οικονομική σου κατάσταση, αρκεί βέβαια να μην κάνεις υπερβολές..

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Αξιοποίηση ευκαιριών

Το 2016 είναι μία χρονιά με πολλές αντιφάσεις. Από την μια ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Άρης με το πήγαινε έλα μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη θα σας ταρακουνήσουν και θα σας δώσουν ένα μάθημα:» τίποτε δεν είναι δεδομένο σ αυτήν τη ζωή». Από τη άλλη ο Δίας αυτός ο ευεργέτης, ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και της υπερβολής θα σα συνοδέψει έως το τέλος του καλοκαιριού και θα σας στηρίξει. Την περίοδο των εκλείψεων θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών.

Να προσέξτε το οικογενειακό περιβάλλον όπου θα συνεχιστούν οι δυσκολίες είτε πρόκειται για μία ανακαίνιση είτε για προβλήματα στις σχέσεις σας. Ενδέχεται να προκύψει μία ερωτική σχέση που για κάποιο λόγο να πρέπει να παραμείνει κρυφή.Επίσης υπάρχει το ρίσκο να εμπλακείτε συναισθηματικά και να δημιουργήσετε ψευδαισθήσεις.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να φέρει δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον, κυρίως το διάστημα των εκλείψεων!


ΖΥΓΟΙ

Αξιοποιείστε τα ταλέντα σας.

Το 2016 είναι μία χρονιά όπου θα ανακουφιστείτε από τα οικονομικά βάρη και γενικώς θα έχετε μία ψυχική ανάταση.Καλείστε να επιμεληθείτε καλύτερα την δημόσια εικόνα σας. Την εξωτερική εικόνα σας την φροντίζετε ούτως ή άλλως.

Είναι περίοδος που καλείστε να τακτοποιήστε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν κυρίως εσείς που χρωστάτε.Ο Δίας από την Παρθένο σας καλεί να κάνετε ενδοσκόπηση και να προετοιμαστείτε για το Φθινόπωρο όπου θα κάνει την είσοδό του ο πλανήτης της ευμάρειας στο ζώδιό σας.Είναι αναπόφευκτη η συναισθηματική αναθεώρηση.Να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές ικανότητες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να σας απαλλάξει από τις οικονομικές δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων αρκεί και εσείς να κάνετε συνετή διαχείριση..

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Βελτίωση στον επαγγελματικό στίβο

Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας.Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει βελτίωση στον οικονομικό τομέα.

Θα υπάρξουν μερικές δυσκολίες, αλλά θα χρειαστεί να επιμείνετε περισσότερο.Θα έχετε καλύτερες προοπτικές στον αισθηματικό τομέα από την άνοιξη.

Η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα και η καλή όψη του Δία με τον κυρίαρχο πλανήτης σας τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα όνειρα σας, τα ταλέντα σας, έστω και στην εποχή της κρίσης και μέσα από την αξιοποίηση αυτή θα ανταμειφτείτε ηθικά και οικονομικά.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να κάνει πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σας αρκεί και εσείς να ειστε ευέλικτοι και όχι πεισματάρηδες..

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ψυχραιμία απέναντι στις εξελίξεις!

Επιτέλους ο Κρόνος στο ζώδιό σας κάνει πιο σοβαρούς και σας οπλίζει με συνέπεια και σύνεση. Θα εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Βρείτε χρόνο και ξεκουραστείτε για να μην έχετε προβλήματα υγείας. Εξ άλλου ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέρνει μία κόπωση διότι αφαιρεί ενέργεια, σας καθηλώνει και σας υποχρεώνει να κάνετε ενδοσκόπηση. Στον αισθηματικό τομέα θα είστε πιο επιλεκτικοί και ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση που θα έχει στοιχεία μακροβιότητας. Ο ανάδρομος Άρης ανεβάζει το θερμόμετρο της έντασης. Θα συμπορευτεί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Πρέπει να δείξετε ψυχραιμία απέναντι στις εξελίξεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε σχέση με τον Κρόνο, τον Άρη και με τον Δία θα δοκιμάσει άλλοτε το οικογενειακό περιβάλλον και άλλοτε την προσωπική σας ζωή.Ωστόσο η παρουσία του Δία στην Παρθένο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει εγγύηση για επαγγελματική επιτυχία ή διαβεβαίωση της επαγγελματικής σας επιβίωσης.

Οι στενές σχέσεις θα διακατέχονται από διορατικότητα και ευελιξία.Θα σημειωθεί μικρή βελτίωση στα οικονομικά.

Περισσότερη τύχη στην καριέρα. Στον αισθηματικό τομέα θα εισπράξετε έλλειψη κατανόησης ενίοτε και έλλειψη αγάπης που είναι θεμελιώδης ανάγκη για σας τους Τοξότες.

Η Νέα Χρονιά αν και δεν είναι super για τα αισθηματικά σας, μπορεί να απογειώσει την επαγγελματική σας ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Δυνατότητα επέκτασης!

Το 2016 θα είναι μία χρονιά παραγωγική και δημιουργική και σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη.Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους σας.Ο Δίας στην Παρθένο θα διευρύνει του ορίζοντες σας.Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιλεκτικοί με τους συνεργάτες και φίλους.

Σημαντική βελτίωση στον αισθηματικό τομέα όπου πρέπει να σιγουρευτείτε καλά πριν αφεθείτε. Η ποιότητα της σχέσης θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συμπεριφορά σας. Βγάλτε από τη ζωή σας ό τι δεν σας ικανοποιεί πλήρως. Όσο και εάν είναι επώδυνο θα διαπιστώσετε ότι ήταν το καλύτερο που κάνατε. Θα ανακουφιστείτε.

Στον επαγγελματικό στίβο να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με νύχια και με δόντια διότι έχετε την εύνοια των πλανητών. Όσοι από εσάς είστε άνεργοι υπάρχουν υψηλές πιθανότητες να βρείτε εργασία.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και κάποιες επώδυνες συνηδειτοποιήσεις γύρω από αυτό..

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επιστρατεύστε την υπομονή και οργανωθείτε

Ανατέλλει για σας μία χρονιά που θα σας δοθεί ένα χέρι βοηθείας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς είναι έτοιμος να σας πλανέψει και να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές αναφορικά με τα οικονομικά σας και να δημιουργήσετε καινούργια χρέη.

Να φροντίσετε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας για να μην κλαίτε αργότερα.Πολλοί από εσάς θα τολμήσουν να κάνουν νέες δραστηριότητες και επιχειρήσεις. Έχετε την εύνοια των πλανητών. Όταν έχουμε την πληροφόρηση ότι οι πλανήτες είναι σύμμαχοί μας φροντίζουμε να ενεργοποιήσουμε όλο το δυναμικό μας.

Η Νέα Χρονιά μπορεί να σου δώσει μεγάλη πρόοδο επαγγελματική, αλλά ζητά και αποφυγή ενθουσιασμών.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδιαφέρουσες οι προοπτικές στον αισθηματικό τομέα.

Ενδιαφέρουσες οι προοπτικές στον αισθηματικό τομέα.Θα έχετε έκτακτα έξοδα στα οικονομικά σας.Όποια δραστηριότητα ξεκινήσετε φέτος θα σας φέρει κέρδη επί σειρά ετών στο μέλλον.

Με τις εκλείψεις στο ζώδιό σας πιθανόν να σημειωθούν απώλειες ανθρώπων και χωρισμοί που θα σας πονέσουν. Ο αισθηματικός τομέας θέλει προσοχή καθώς θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα και το τονίζω αυτό διότι θα υπάρχει πάντα η ευκαιρία μπερδεμένη με την εξαπάτηση. Η χρονιά αυτή θα κρίνει πολλά πράγματα, καθοριστική θα είναι η διέλευση του Δία από την Παρθένο, ενώ οι εκλείψεις όμως του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου θα επιβαρύνουν τόσο τα αισθηματικά σας όσο και θα διαταράξουν τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

Πηγή: Astrologos.gr