X

Oι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη

Αυτή η Έκλειψη μας δείχνει ότι στις σχέσεις ακόμη και να διαθέσουμε τον εαυτό μας αυτό θα γίνει με μέτρο αλλά και ανταλλάγματα...

Ant1news

Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς γίνεται σήμερα στις 2 το μεσημέρι  ακριβώς  στον άξονα Κριού-Ζυγού βάζοντας στο μικροσκόπιο τις σχέσεις μας που χρειάζονται επανεξέταση. Έτσι λοιπόν αρχίζουμε και βάζουμε στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που έχουμε προκειμένου να κάνουμε τις συγκρίσεις και να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις.

Ερωτικά, αυτή η Έκλειψη μας δείχνει ότι στις σχέσεις ακόμη και να διαθέσουμε τον εαυτό μας αυτό θα γίνει με μέτρο αλλά και ανταλλάγματα… Οπότε, και τα συναισθήματα τα μετράμε αλλά περιμένουμε και ανταπόδοση.

Ο επεκτατικός Δίας και ο αυστηρός Κρόνος σε ένα τετράγωνο προσπαθούν να μας κάνουν μετρημένους και λογικούς αλλά και να μην πετάμε στα σύννεφα. Επαγγελματικά, οι συνεργασίες και οι άνθρωποι αλλά και ο τρόπος εκτέλεσης αναθεωρούνται γιατί  τώρα το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι πιο άμεσο και ανταγωνιστικό!

Σημαντικές αποφάσεις που χρονίζουν μας ωθούν στη λήψη τους και προσπαθούν να αφήσουν χώρο γιατί αυτά που θα τελειώσουν θα χρειαστούν αντικατάσταση! 

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων εδώ