X

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Παρασκευής

Παρασκευή και Πρωτομηνιά και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Σήμερα η διάθεσή μας από το μεσημέρι και μετά ανεβαίνει μαζί με τις εξορμήσεις που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και να τις ευχαριστηθούμε κιόλας!

Ant1news

Το θετικό είναι ότι έχουμε διάθεση για μετακινήσεις έστω και κοντινές για να αλλάξουμε παραστάσεις. Σήμερα παρόλα αυτά μπορεί να κάνουμε μία λάθος επιλογή μέρους, ή να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών μας για να περάσουμε καλά και να το απολαύσουμε. Ερωτικά πάντως, το θερμόμετρο παραμένει ψηλά και με ιδιαίτερες αξιώσεις… Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι η σιγουριά θα έρθει ίσως και με δική μας προσπάθεια να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας καθυστερούν και να κοιτάξουμε μπροστά, ακόμα και αν δεν έχουμε τη δύναμη να απομονώσουμε τα καλά και να εστιάσουμε πλήρως σε αυτά!

  Με μία γενική ματιά αυτό  είναι ένα τριήμερο που θα το ζήσουμε με αρκετή ερωτική ένταση και τη λίμπιντο να χτυπάει κόκκινο! Βοηθάει και η καλοκαιρινή διάθεση που έτσι και αλλιώς ευνοεί τον έρωτα περισσότερο, όμως αυτός θέλει να επικοινωνήσει με πολλούς και ποικίλους τρόπους, και εκεί κάπου μπορεί να χάσει την αλληλουχία. Διανύουμε και τις τελευταίες μέρες χάσης του φεγγαριού και από εβδομάδα αναλαμβάνουμε δράση που θα έχει και άμεση αντίδραση, αφού τη Δευτέρα θα υποδεχτούμε ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι!
Δείτε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των άστρων