X

Τα άστρα για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο

Τα άστρα, τα ζώδια και οι αστρολογικές όψεις του διημέρου. Τι πρέπει να προσέξετε και πού πρέπει να δώσετε βαρύτητα;

Ant1news

Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και από τα εύκολα για όλα τα ζώδια, μιας και η επιρροή της ηλιακής έκλειψης της Πέμπτης είναι ισχυρή, προκαλώντας γεγονότα που στην απλή τους εκδοχή μπορεί απλά να μας ζορίσουν με κάποιο τρόπο, στη δύσκολη τους όμως εκδοχή μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε τη γη κάτω τα πόδια μας!

Το πλανητικό μενού περιλαμβάνει και δύο σημαντικές όψεις του Ήλιου: το τετράγωνο με τον Κρόνο και την αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Οι όψεις αυτές έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε την περίοδο αυτή, είναι να θέσουμε τους όρους και τα όριά μας, κυρίως απέναντι σε αυτούς που συνηθίζουν να τα υπερβαίνουν.

Κυρίαρχο το συναίσθημα της ανασφάλειας, που οδηγεί τη σκέψη, τις κινήσεις και τις προθέσεις μας, συχνά χωρίς να μας αφήνει να αναλάβουμε δράση και να λειτουργήσουμε δυναμικά… Κάθε μας κίνηση είναι κάτω από το συναίσθημα του φόβου, που γενικότερα πλανιέται στο σκηνικό της καθημερινότητας τις ημέρες αυτές και που έχει την τάση φυσικά να μας ακινητοποιεί.

Είναι πολύ πιθανό, ανεξάρτητα σε ποιο από τα ζώδια ανήκουμε, να νιώσουμε εγκλωβισμένοι, ενώ τα γεγονότα που εξελίσσονται στην καθημερινότητά μας δεν μας επιτρέπουν ούτε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, ούτε να χειριστούμε τις καταστάσεις όπως έχουμε σκεφτεί ή δρομολογήσει. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά μας που μας απογοητεύουν.

Τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν για όλα τα ζώδια να μην εμπιστευόμαστε τίποτα και κανέναν, παρά μόνο τη εσωτερική μας φωνή που θα μας κατευθύνει στη σωστή κατεύθυνση… Ας θυμόμαστε πως αυτό που πραγματικά μπορεί να μας δικαιώσει είναι μόνο η σκληρή δουλειά προς το στόχο μας, η σωστή προετοιμασία και φυσικά και οι κατάλληλες επιλογές, που τώρα ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου;

Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι (30,31 Μαΐου και 1 Ιουνίου), Τοξότες (1, 2, 3, 4 Δεκεμβρίου) Παρθένοι (1, 2, 3 Σεπτεμβρίου) και Ιχθύες (28, 29 Φεβρουαρίου και 1, 2 Μαρτίου), οι ημέρες αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή...

Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Δία

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και ιδιαίτερα αν ανήκεις στα ζώδια της γήινης τριπλότητας, (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών, καθώς η περίοδος αυτή σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης, που όμως στηρίζονται στην καλή οργάνωση και διαχείριση, αλλά κυρίως σε πολλή και ουσιαστική δουλειά.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ