X

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Τι φέρνει η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου και ποια ζώδια επηρεάζει άμεσα; Μια σαφώς πιο δύσκολη όψη έρχεται για να μας προβληματίσει λίγο αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ant1news

Φτάνοντας στο τέλος της εβδομάδας είναι ο Ήλιος που κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό, ο οποίος φέρνει στα ζώδια ευκαιρίες για ανοίγματα, για κοινωνικότητα, για δράση και κυρίως για αισιοδοξία που μας βοηθά να βλέπουμε την πραγματικότητα με μια άλλη διάθεση, πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή.

Σήμερα Σάββατο, έχουμε βεβαίως μπροστά μας και τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, μια σαφώς πιο δύσκολη όψη η οποία τις περισσότερες φορές δημιουργεί μία τάση απαισιοδοξίας και μοναχικότητας, όμως τώρα τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν φαίνεται πως έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα νέων ανοιγμάτων και προοπτικών, που αφορούν σχέδια, δράση και εξελίξεις κυρίως στα θέματα της επαγγελματικής ζωής.

Ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου ίσως οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν τον Δεκέμβριο να είναι και οι πιο σημαντικές της χρονιάς.

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Το τριήμερο αυτό, και συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο, έχουμε άλλη μια όψη, η οποία προσδίδει ένα περίεργο χρώμα τόσο στον ψυχισμό μας όσο και στο κλίμα γενικότερα. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μάς ωθεί να ενεργοποιήσουμε περισσότερο τα θέματα που αφορούν το συναίσθημα και τη φαντασία μας. Και γεγονός είναι πως μπορεί όλα τα ζώδια να γίνουμε πιο ευαίσθητοι και πιο ευσυγκίνητοι τις ημέρες αυτές σε οτιδήποτε μας περιβάλλει…

Πολλές φορές ακόμα και μια λέξη ή μια λεπτομέρεια μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για την αλλαγή των ισορροπιών μας. Υπάρχει περισσότερη ανάγκη να κλειστούμε στο δικό μας κόσμο, αυτόν της φαντασίας μας, να τον ντύσουμε με τα δικά μας χρώματα,τις δικές μας επιθυμίες, τη δική μας διάθεση, έξω από τις συνθήκες και τις καταστάσεις, οι οποίες διαδραματίζονται γύρω μας. Πολύ πιθανόν και η επικοινωνία να παρουσιάζει μια δυσκολία, μια αυστηρότητα και αρκετή ασάφεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

Όσοι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (Κριοί Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές χρειάζονται ένα μέτρο και κυρίως προσοχή σε ό,τι λέτε ή κατά πόσο εμπιστεύεστε αυτά που σας λένε οι άλλοι, γιατί μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις, ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ