X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Η διάθεσή μας έχει δικαιολογημένα σκαμπανεβάσματα, καθώς θέλουμε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και ίσως να κάνουμε κάτι που να είναι αρκετά εκκεντρικό.

Ant1news

Μία παθιάρικη Παρασκευή υπόσχεται την αρχή ενός του ίδιου παθιασμένου Σαββατοκύριακου με τη Σελήνη στον Σκορπιό να θέλει να ζήσει τον έρωτα στον απόλυτο βαθμό!

Ερωτικά λοιπόν παρόλο που βρίσκουμε κάποιες αντιστάσεις αυτές μας εξιτάρουν ακόμα περισσότερο και προσπαθούμε να κάμψουμε οποιαδήποτε αντίσταση…

Είναι μία ευκαιρία και για μετακινήσεις αλλά αν δεν μπορούμε και οι κοντινές ακόμη αποδράσεις θα μας δώσουν μία κάποια αίσθηση ότι μπορούμε να αισθανόμαστε κάπως πιο ελεύθεροι ή ότι ψάχνουμε για συμπαραστάτες στα σχέδιά μας.

Γενικότερα η διάθεσή μας έχει σκαμπανεβάσματα τα οποία όμως είναι δικαιολογημένα γιατί θέλουμε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και ίσως και να κάνουμε κάτι που να είναι αρκετά εκκεντρικό.

Στην εργασία μας προτιμάμε να κινούμαστε με έναν τρόπο ώστε να μην αποκαλύπτουμε τις προθέσεις μας αλλά να αφήνουμε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά παρόλο που εμείς έχουμε καταλήξει κάπου!

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων εδώ