X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε και οι αστρολογικές όψεις μας δείχνουν πώς θα πρέπει να κινηθούμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας...

Ant1news

Με αρκετά προσηλωμένη διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα μας και αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε έτοιμοι και στις επάλξεις για τα θέματα εργασίας όπως  προκύπτουν!

Ερωτικά είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και κυρίως ότι όλα μπορούν να βρουν μία προσοδοφόρα λύση αν επιστρατεύσουμε τα συναισθήματα και τα βάλουμε στην ύψιστη θέση που τους αρμόζει. Αν αυτά τα δείξουμε και κυρίως τα επικοινωνήσουμε σωστά τότε έχουμε και όλες τις προδιαγραφές να βρούμε και κάθε λύση σε ότι και να προκύψει.

Προσοχή χρειάζεται σήμερα γιατί οι συναισθηματικές εντάσεις τις βραδινές ώρες μπορούν να προκύψουν σχεδόν από καμία αφορμή αλλά να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις όσο και να μην το ελέγχουμε…

Επαγγελματικά είναι ωραίο να υπάρχει αποδοχή αλλά το πιο ωραίο είναι όταν εισακουγόμαστε κάτι που όμως πρέπει να το προκαλέσουμε και το δύσκολο είναι να μην αποσπάται η προσοχή μας από εξωτερικούς παράγοντες!

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων