X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Μπορεί να φέρει θεαματικές θετικές εξελίξεις η έκλειψη Ηλίου σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μάθετε πώς πρέπει να κινηθείτε!

Ant1news

Η Δευτέρα σηματοδοτείται από την Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα. Όσα γεγονότα ξεκίνησαν με την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη που προηγήθηκε, τώρα θα κορυφωθούν γι’ αυτό δε έχουμε χρόνο για χάσιμο. Οφείλουμε να κάνουμε τις ενέργειές μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

Ένας καινούργιος κύκλος ξεκινά, αρκετά σημαντικός για την πορεία μας και χρειάζεται να βιαστούμε και να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ξεφορτωθούμε βάρη και να προχωρήσουμε απερίσπαστοι είτε στον ερωτικό τομέα είτε στον επαγγελματικό.

Αν εμείς διστάζουμε και δεν τολμούμε για να μη χάσουμε τη βολή μας ή να μην αλλάξουμε τις συνήθειές μας, τότε η ίδια η ζωή θα βρει τον τρόπο να ανατρέψει το υπάρχον καθεστώς και ενδεχομένως να μη μας αρέσει καθόλου η όποια έκβαση.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι η ενέργεια κάθε Έκλειψης είναι έντονη, αλλά δεν είναι απαραίτητα καταστροφική. Μπορεί να φέρει θεαματικές θετικές εξελίξεις!

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων