X

Ζώδια: οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά και οι πλανήτες, με τις όψεις τους, έχουν βαλθεί να μας κάνουν αυτές τις ημέρες αξέχαστες! Τι να περιμένετε...

Ant1news

Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ψυχική μας ηρεμία αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει όλα τα ζώδια να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικά και σε διαρκή επιφυλακή γιατί οι απογοητεύσεις και οι διαψεύσεις των προσδοκιών μας θα είναι ευθέως ανάλογες των επιθυμιών και των  συναισθημάτων μας.. 

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι ενεργή και δεν θα αργήσει να δημιουργήσει ένα κλίμα όχι και τόσο ευχάριστο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που φέρνει διαψεύσεις και παραπλανήσεις.

Στο στόχαστρο η ερωτική ζωή που “βάλλεται” από επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται και αναζητούν εκτόνωση. Ταυτόχρονα δημιουργούνται και διάφορα οικονομικά θέματα, που επιβάλλεται να διαχειριστούμε με σύνεση... Στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε τη διάθεση μας είναι πιθανό να μπούμε σε πειρασμό και να ξοδέψουμε άσκοπα τα χρήματα μας.

Σε προσωπικό επίπεδο και κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα... Ειδικότερα σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν κάτω από την επίδραση της όψης αυτής, ας προσπαθήσουμε να μην επενδύσουμε συναισθηματικά...

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μείνουμε λίγο περισσότερο μόνοι με τον εαυτό μας, να κάνουμε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση, να προσευχηθούμε ή να ασχοληθούμε με τον διαλογισμό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα;

Τα μεταβλητά ζώδια και κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το συγκεκριμένο τριήμερο φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από ότι νιώθετε πως μπορεί να σας ταλαιπώρησε ή να σας πλήγωσε.

Ο Ερμής στον Ζυγό

Το Σάββατο, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 16 Οκτωβρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό (ζώδιο της αρμονίας και της συνεργασίας), γίνεται ιδιαίτερα ευαίσθητος στις εξωτερικές επιδράσεις και στις “δονήσεις” που εισπράττει από τρίτους. Ενστικτωδώς γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, είτε αυτό αφορά ένα γεγονός, είτε ένα πρόσωπο. Και, φυσικά, εναρμονίζεται πολύ εύκολα με τις καταστάσεις εκείνες που διαμορφώνουν τον περίγυρο του. Από την άλλη μεριά, o Ερμής γίνεται τώρα περισσότερο θεωρητικός...

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ζυγό;

Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται κυρίως τα ζώδια του Αέρα που ανανεώνουν σημαντικά όχι μόνο την επικοινωνία τους και τις σχέσεις τους, αλλά και την κοινωνική τους ζωή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ