X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Σήμερα, ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών, αλλάζει ζώδιο και μετά από 12 χρόνια επισκέπτεται ξανά τον Σκορπιό.

Ant1news

Μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου του 2018 θα χαρίσει απλόχερα «δώρα» σε όλους μας, ανάλογα με τον τομέα που βρίσκεται και εννοείται τις δυνατότητες του γενέθλιου ωροσκοπίου μας.

Προτίθεται να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά θέματα, που εκεί πάσχουμε οι περισσότεροι, ώστε να μεγαλώσουμε τα κέρδη μας, να τακτοποιήσουμε οφειλές, να βρούμε τρόπους χρηματοδότησης για ένα εγχείρημά μας, να ξεμπερδέψουμε με κληρονομικά, φορολογικά μας ή θέματα με πιστωτικά ιδρύματα, να επενδύσουμε σε κερδοφόρες επιχειρήσεις και γενικά να αυξήσουμε τους υλικούς μας πόρους στο μέγιστο δυνατό.

Εδώ χρειάζεται βέβαια να τονιστεί η ανάγκη του ότι πρέπει να αποφευχθεί κάθε υπερβολή, όπως επίσης και να χαλιναγωγηθεί η όποια τάση για εύκολο κέρδος ή εμπλοκή σε «παράνομες» δραστηριότητες.

Από την άλλη, οι σεξουαλικές μας επιθυμίες κι οι βαθύτερες ανάγκες μας θα γιγαντωθούν και θα απαιτήσουν την ικανοποίησή τους, η λίμπιντό μας θα «παλαβώσει» και το σεξ θα παίξει πρωταρχικό ρόλο, όντας το κύριο κριτήριο μιας σχέσης ή ερωτικής επαφής.

Καταλήγοντας, να μην ξεχνάμε ότι ο Δίας παρέχει εύνοια, αλλά από μας εξαρτάται το πώς θα τη διαχειριστούμε καλύτερα, με βάση τις αξίες, τα όρια και τους ηθικούς φραγμούς μας, που δεν πρέπει να καταπατηθούν για την όποια ευχαρίστηση, καλοπέραση και απόλαυση που θα είναι πρόσκαιρη! 

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων