X

Zώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η οποία δε θα είναι ούτε συμβιβαστική, ούτε υποχωρητική, ούτε καν θα κρατήσει τους τύπους και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη.

Ant1news

Το γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η οποία δε θα είναι ούτε συμβιβαστική, ούτε υποχωρητική, ούτε καν θα κρατήσει τους τύπους και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού η επίδραση του Ουρανού, του πλανήτη των αλλαγών και των αιφνίδιων ανατροπών θα είναι έντονη. 

Εξαναγκαζόμαστε κι εμείς να αλλάξουμε τακτική, πορεία και γενικά να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον προσωπικό ή τον ερωτικό τομέα και να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς, εξαρτημένοι ή βολεμένοι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Πρέπει να τολμήσουμε να αλλάξουμε, να διεκδικήσουμε την απελευθέρωσή μας, να υπερασπίσουμε το δίκιο μας και να ξεκόψουμε από «βλαβερές» συνήθειες για την ψυχολογική μας κυρίως υγεία. Αν δεν το κάνουμε μόνοι μας, θα το κάνουν οι «άλλοι» για μας κι αυτό δε θα μας αρέσει καθόλου.

Είναι πιθανό πάντως να αιφνιδιαστούμε από γεγονότα, να σοκαριστούμε από αποκαλύψεις, όπως επίσης να αναστατωθούμε από ένα χωρισμό ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα! 

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων εδώ