X

Zώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Η Δευτέρα είναι αισιόδοξη και κεφάτη, καλώντας μας να ξεχάσουμε έγνοιες και μιζέριες και να χαρούμε τη ζωή και όσα μας προσφέρει.

Ant1news

Ο ενθουσιασμός θα περισσεύει και η τάση μας να πάρουμε ευχαρίστηση και να νιώσουμε πλήρεις κι ικανοποιημένοι θα είναι μεγάλη. Καλοπέραση-απόλαυση-διασκέδαση, είναι το τρίπτυχο που μας ξεσηκώνει, γι’ αυτό, τι κι αν είναι καθημερινή ή εργάσιμη;

Δε θα μπορούμε να κλειστούμε σε τέσσερεις τοίχους ή, ακόμα κι αν μείνουμε μέσα, θα βρούμε τρόπους να το... γιορτάσουμε. Ερωτικά, η τύχη έχει τον πρώτο λόγο, αφού όλα έρχονται και κάθονται, όπως τα επιθυμούμε.

Μεγάλοι έρωτες, αρκετό σεξ, φλερτ και προτάσεις μας διεγείρουν συναισθηματικά κι εμείς χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις, μετέχουμε με την ψυχή μας.

Μπορεί να μην είναι για «πάντα», μπορεί και ναι, αλλά όσο κρατήσουν θα περάσουμε όμορφα και το τέλος θα είναι ανώδυνο, αφήνοντάς μας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Επαγγελματικά, επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα, επενδύσεις, συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ αν η εργασία μας σχετίζεται με ενδύματα, υποδήματα, καλλυντικά, αξεσουάρ, υπηρεσίες ομορφιάς και τέχνες θα έχει ανάκαμψη. 

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων εδώ