X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Η Τρίτη αυτή είναι μυστηριώδης, σέξι, καυτή κι έρχεται να μας βάλει σε πολύ ερωτικό mood! Θα ξυπνήσει σεξουαλικές μας επιθυμίες και θα φέρει στην επιφάνεια κρυφές μας ανάγκες.

Ant1news

Τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα και το πάθος μας τέτοιο που θα μας κόψει την ανάσα. Το «όλα ή τίποτα» είναι το σύνθημά μας όσον αφορά στον έρωτα. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν θέλουμε το μέτριο, ούτε το ανάλαφρο.

Θέλουμε να πάρουμε και να δώσουμε τα πάντα, να δεθούμε με ένα πρόσωπο για όλη μας ζωή. Να ζήσουμε το απόλυτο, το μοιραίο, το ανεπανάληπτο.

Κάποιοι από μας που είναι σε σχέση μπορεί να βγάλουν μια ζήλεια ή να νιώσουν μια ανασφάλεια που θα δημιουργήσει έλλειψη εμπιστοσύνης και απόπειρα ελέγχου του ανθρώπου τους, ενώ κάποιοι άλλοι ελεύθεροι θα υφάνουν τον ιστό τους για να «πιάσουν» το αντικείμενο του πόθου τους.

Επαγγελματικά είμαστε εστιασμένοι στο στόχο μας, εκμεταλλευόμαστε συγκυρίες, κάνουμε μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις, κινούμε νήματα, κοντρολάρουμε καταστάσεις, προκειμένου να αποκομίσουμε τα μεγαλύτερα οφέλη. 

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων