X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, πληροφορίες που μας χρειάζονταν, γνωριμίες, προσβάσεις και κονέ που μπορεί να μας βοηθήσουν επαγγελματικά.

Ant1news

Η Τρίτη μας γεμίζει με χαρά κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να βλέπουμε τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, χαράζει χαμόγελα στα πρόσωπά μας και προσφέρει στιγμές άπειρου γέλιου.

Θέλουμε να μιλήσουμε, να συναντηθούμε με αρκετούς ανθρώπους, να αστειευτούμε, να ξεχάσουμε κάθε καημό και πρόβλημα. Φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, πληροφορίες που μας χρειάζονταν, γνωριμίες, προσβάσεις και κονέ που μπορεί να μας βοηθήσουν επαγγελματικά.

Η σύναψη μιας συμφέρουσας συμφωνίας, μια πρόταση πολλά υποσχόμενη ή μια αγορά που θα αποδειχθεί αρκετά τυχερή είναι κάποια από τα καλά της ημέρας.

Βέβαια, επειδή όλα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, του ενθουσιασμού και της επιπολαιότητας, είναι προτιμότερο να κρατάμε μικρό καλάθι, κυρίως σε υποσχέσεις, κομπλιμέντα και σχόλια για την εμφάνισή μας ή όμορφα μηνύματα γιατί πολλά από αυτά το πιο πιθανό είναι να μην τηρηθούν ή να είναι της στιγμής και αύριο να μην ισχύουν ή να ξεχαστούν.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων