X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, είναι να επιστρατεύσουμε τη λογική και να συγκρατήσουμε το συναίσθημα.

Ant1news

Η Δευτέρα μας βάζει κατευθείαν στο κλίμα της εργάσιμης βδομάδας που ξεκινά, αφού θέλει να συμμαζέψουμε τα μυαλά μας, να ξεχάσουμε οτιδήποτε δεν αφορά δουλειές κι υποχρεώσεις αλλά διασκέδαση και καθισιό και να αφοσιωθούμε σε ό,τι έχουμε να κάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Όσο περνάει η ώρα, τόσο θα γινόμαστε πιο κλειστοί, δύσπιστοι και επιφυλακτικοί. Ενδεχομένως να κάνουμε αρνητικές σκέψεις ή να έχουμε δυσάρεστα συναισθήματα ενώ θα επανέλθουμε και στη μνήμη μας κάποιες στιγμές του παρελθόντος, όχι και τόσο ευχάριστες.

Ερωτικά είμαστε συγκρατημένοι, αυτοελεγχόμενοι και κάθε συναίσθημα, όσο έντονο κι αν είναι, προσπαθούμε να το μετριάσουμε και να το αντιμετωπίσουμε με βάση τη λογική μας.

Το σίγουρο είναι ότι η μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για επαγγελματικά θέματα, για σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών μας και να κυνηγήσουμε περισσότερο τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Επίσης, να προσεγγίσουμε ισχυρούς ή καταξιωμένους ανθρώπους που με τις συμβουλές ή τις προσβάσεις τους μπορούν να μας βοηθήσουν.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο εδώ