X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Οι ειδήσεις που θα λάβετε θα είναι ευχάριστες και η ψυχολογία σας θα ανέβει στα ύψη. Τι θα πρέπει όμως να προσέξετε;

Ant1news

Η Τρίτη είναι από τις πιο περίεργες μέρες, καθώς θα μας αφήσει μια αίσθηση... χαρμολύπης. Όσον αφορά στα επαγγελματικά και οικονομικά μας θέματα, προμηνύονται ευκαιρίες κι επιτυχίες, όσον αφορά όμως τα προσωπικά και τα των σχέσεών μας απογοητεύσεις.

Η τύχη και η ατυχία πάνε χέρι - χέρι, ευχαριστώντας μας από τη μια, δυσαρεστώντας μας από την άλλη. Ευνοούνται λοιπόν ανοίγματα, νέα επιχειρηματικά σχέδια, κέρδη, επέκταση δραστηριοτήτων και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, επενδύσεις και συνεργασίες, ενώ εμφανίζονται λύσεις, βοήθειες και ευκολίες από το πουθενά.

Από την άλλη, είναι σαν να μας δέρνει η κακοτυχία, αφού τα προβλήματα μεγαλώνουν, οι δυσκολίες αυξάνονται, ενώ διασκέδαση και καλοπέραση έχουν ρεπό.

Αντίθετα ο περιορισμός, οι πιέσεις και οι επιλογές από ανάγκη ή «πρέπει» είναι έντονα φαινόμενα. Μόνο καλό, αν θα μπορούσαμε να πούμε κάτι τέτοιο, είναι ότι η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε μια δίαιτα και να έχουμε αποτελέσματα, είναι κακή όμως για αγορές ρούχων, καλλυντικών και αξεσουάρ.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων