X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας κι όμως το μυαλό όλων βρίσκεται στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Τι θα πρέπει όμως να προσέξουμε;

Ant1news

Η Τετάρτη έρχεται με μπόλικη τρέλα να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να ξεφύγουμε λίγο από τα καθιερωμένα και ταυτόχρονα να μας σπρώξει να ξεχωρίσουμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή πρωτότυπο, να δείξουμε τη μοναδικότητά μας.

Μας θέλει ανεξάρτητους, φιλελεύθερους, πιο προοδευτικούς, ανυπάκουους σχεδόν σε πρέπει και κανόνες που περιορίζουν την έκφραση ή μας αναγκάζουν να αποδεχτούμε πράγματα που έρχονται σε κόντρα με τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας.

Ίσως γίνουμε προκλητικοί, έως και προβοκάτορες, τεστάροντας αντιδράσεις και αντανακλαστικά των άλλων. Ερωτικά λειτουργούμε αυθόρμητα, χωρίς στρατηγικές και κόλπα και αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι η εγκεφαλική ταύτιση, μέσα από έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, αλλά και ομοιότητα νοοτροπίας και ενδιαφερόντων.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά μας, αν δεν έχουμε ελευθερία κινήσεων και λόγου, δε μπορούμε να επιβιώσουμε για πολύ σε ένα χώρο. Το σίγουρο είναι ότι είναι δύσκολο -ως αδύνατο- να ρίξουμε νερό στο κρασί μας.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων!