X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Το κλίμα γίνεται ρομαντικό και ερωτικό και μας κάνει να παρασυρόμαστε με τη φαντασία μας, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, αλλά και να αναζητούμε το ιδανικό, το άλλο μας μισό...

Ant1news

Η Πέμπτη ενώ στο ξεκίνημά της και μέχρι νωρίς το μεσημέρι θα μας έχει σε εγρήγορση, με πολλά ευτράπελα αλλά και έκτακτες καταστάσεις να αναστατώνουν το πρόγραμμά μας, μετά σιγά-σιγά οι τόνοι θα πέσουν. Μας καλεί να χαλαρώσουμε, να ξεκουράσουμε μυαλό και πνεύμα και να ξεχάσουμε ό,τι μας ενοχλεί, μας στενοχωρεί ή μας αναστατώνει.

Θα είναι δύσκολο βέβαια με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να μας πιέζουν να ξεφύγουμε ωστόσο μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο φυγής, έστω και για λίγο. Να αφήσουμε το νου μας να ταξιδέψει κάπου αλλού, να κλείσουμε τα μάτια για μια στιγμή, να πάρουμε μια μικρή ανάσα.

Το κλίμα γίνεται ρομαντικό και ερωτικό και μας κάνει να παρασυρόμαστε με τη φαντασία μας, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, αλλά και να αναζητούμε το ιδανικό, το άλλο μας μισό. Το θέμα όμως είναι ότι βλέπουμε τα πράγματα από μια άλλη διάσταση και ενδεχομένως αλλοιωμένα εξ αιτίας των συναισθημάτων μας. Επαγγελματικά είμαστε κάπως αργοί, εκτός και αν  η δουλειά έχει δημιουργικό χαρακτήρα όπου εκεί θα μας βγει μεγάλη έμπνευση.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων