X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Ο ερχομός της Άνοιξης φέρνει ενθουσιασμό και δημιουργικό... οίστρο. Τι να αποφύγετε σήμερα για να μην χαλάσει η διάθεσή σας;

Ant1news

Η Τρίτη μας καλεί να γιορτάσουμε τον ερχομό της Άνοιξης που και τυπικά ξεκινά σήμερα με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιου του Κριού! Η μέρα έχει ίση διάρκεια με τη νύχτα και σιγά-σιγά θα μεγαλώνει κι άλλο συμβάλλοντας στο να αλλάζει κι η διάθεσή μας προς το πιο ανάλαφρο και αισιόδοξο, όσο περνά ο καιρός.

Από την άλλη θα μας πιάσει ενθουσιασμός, ένας δημιουργικός οίστρος, θα θέλουμε να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα, να κάνουμε σχέδια και ανοίγματα και φυσικά θα γίνουμε πιο εξωστρεφείς. Ο ερωτισμός μας θα είναι πιο έντονος, εμείς πρόθυμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να κάνουμε αλλαγές στην εμφάνισή μας και να προσέξουμε περισσότερο τη φυσική μας κατάσταση για να αυξήσουμε την έλξη μας στο αντίθετο φύλο.

Εννοείται ότι μαζί με όλα τα άλλα αυξάνονται και οι απελευθερωτικές μας τάσεις και κυρίως αυτή που μας θέλει ανεξάρτητους, χωρίς απωθημένα, κολλήματα, δισταγμούς, ανασφάλειες και αρνητικά βιώματα που μας κρατάνε πίσω είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό και τον προσωπικό τομέα.  

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ…