X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Σήμερα, έχουμε την είσοδο του Άρη στον επανάσταση και ασυμβίβαστο Υδροχόο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παραμείνει για πολύ καιρό στο συγκεκριμένο ζώδιο καθώς θα γυρίσει ανάδρομος.

Ant1news

Η καθημερινότητά μας θα αναστατωθεί από διάφορα απρόσμενα περιστατικά και καταστάσεις που συχνά θα μας προκαλούν και θα δοκιμάζουν την υπομονή μας.

Από την άλλη είναι δεδομένη μια αστάθεια σε πολλούς τομείς της ζωής μας όπως επίσης και μια δική μας διάθεση να τα βάλουμε με όσα άτομα μας ελέγχουν, έχουν εξουσία, περιορίζουν ελευθερίες μας ή καταστρατηγούν δικαιώματά μας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά μας, οπότε είναι φυσικό επακόλουθο οι εντάσεις και ενδεχομένως οι ρήξεις με ορισμένα από αυτά.

Ερωτικά θα βγάλουμε ένα έντονο εγωκεντρικό στοιχείο και ανάγκη για προσοχή ή μπορεί να «πέσουμε» σε ανθρώπους προκλητικούς, αλλοπρόσαλλους ή με ακραίες συμπεριφορές.

Δεν αποκλείεται επίσης να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε ένα πρόσωπο αλλά να χάσουμε σύντομα το ενδιαφέρον μας, να επιδιώξουμε να απελευθερωθούμε από δεσμά ή να θέλουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και να κρατηθούμε μακριά από σχέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων εδώ