X

Zώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό τους στους ευέλικτους και αεικίνητους Διδύμους, κάνοντάς μας για την τρέχουσα περίοδο ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς.

Ant1news

Για ένα λοιπόν μήνα θα είμαστε στις επάλξεις, προσπαθώντας να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις μας, να κάνουμε δουλειές που έχουν μείνει μισές ή πίσω, αλλά και να συζητήσουμε με κόσμο και να κάνουμε νέες επαφές.

Από την άλλη, θα υπάρξει ένας καταιγισμός ειδήσεων και πληροφοριών και μια διάθεση από την πλευρά μας να αποκτήσουμε πολλές και ποικίλες γνώσεις ή να φρεσκάρουμε τις υπάρχουσες, να ανοίξουμε το μυαλό μας και να δώσουμε έναν πιο ανάλαφρο τόνο στην καθημερινότητά μας με καινούργιες ασχολίες ή ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα με εκδρομές και μικρά ταξίδια που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα μας.

Οι Δίδυμοι μας... δανείζουν για λίγο την τσαχπινιά και την ανεμελιά τους για να τη «χρησιμοποιήσουμε» και στον έρωτα.

Θα φλερτάρουμε, θα ερωτοτροπήσουμε, θα αστειευτούμε, αλλά θα κρατηθούμε μακριά από δεσμεύσεις, κυρίως αν διαπιστώσουμε ότι «εγκεφαλικά» δε συνδεόμαστε.

Επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή, να ρωτήσουμε, να κουβεντιάσουμε, να ενημερωθούμε, να εξετάσουμε νέες προοπτικές.

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων