X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Η Τετάρτη μας γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να βλέπουμε ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα πιο ανάλαφρα, αν όχι από την αστεία τους πλευρά...

Ant1news

Η Τετάρτη μας γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να βλέπουμε ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα πιο ανάλαφρα, αν όχι από την αστεία τους πλευρά. Έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να συναντήσουμε ανθρώπους και να ξεχάσουμε κάθε πρόβλημα.

Φέρνει ευχάριστα συναπαντήματα, ειδήσεις, ενδεχομένως και τυχερές γνωριμίες, που συμπτωματικά μπορεί να έχουν διασυνδέσεις ή να μας παρέχουν βοήθειες που θα μας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Ακόμα είναι πιθανό το κλείσιμο μιας συμφωνίας, μια πρόταση πολλά υποσχόμενη ή μια αγορά που θα αποδειχθεί αρκετά τυχερή.

Βέβαια, μας βγαίνει και μια επιπόλαια πλευρά, μια άρνηση να ασχοληθούμε με κοπιαστικές δουλειές και ζητήματα της καθημερινότητας και να τα αφήσουμε για... αύριο ή μια βιασύνη να ξεμπερδέψουμε με διάφορες υποθέσεις, που ενέχει και τον κίνδυνο λάθους. Από την άλλη όμως μας δίνει και το κίνητρο να πάρουμε μια πρωτοβουλία ή ένα ρίσκο που θα μας βγει.

Ερωτικά το φλερτ, τα κομπλιμέντα και οι προτάσεις θα είναι σε μεγάλες δόσεις, τα υπονοούμενα θα δίνουν και θα παίρνουν, το ίδιο και τα πονηρά μηνύματα και κάποιο από αυτά ίσως μας κάνει να ενδώσουμε, αφού κι οι αντιστάσεις δε θα είναι πολλές.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων ΕΔΩ