X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Προσφέρεται για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων η ημέρα, η οποία θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την επιθυμία για επικοινωνία.

Ant1news

Η Τρίτη αυξάνει την ανάγκη μας για επικοινωνία ενώ μας ωθεί να αυξήσουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, να διευθετήσουμε υποθέσεις μας και να τακτοποιήσουμε διάφορες δουλειές μας.

Παράλληλα, οι μετακινήσεις μας αρκετές, θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε με κόσμο, είτε για επαγγελματικά θέματα είτε για να μάθουμε νέα ή κουτσομπολιά και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Είμαστε περίεργοι, ανοιχτοί σε προοπτικές και καινούργιες γνώσεις, γι’ αυτό ακούμε, συζητάμε, μαζεύουμε πληροφορίες κι εύκολα ελισσόμαστε προκειμένου να αποφύγουμε δεσμεύσεις που δε θέλουμε.

Βρίσκουμε λύσεις, εναλλακτικές, αλλά και δικαιολογίες. Είμαστε πιο εξωστρεφείς, ενεργητικοί κι ανέμελοι, ευχαριστιόμαστε το φλερτ και το παιχνίδι και μια έξυπνη κίνηση, σχόλιο ή αστείο μπορεί να μας κολλήσει ερωτικά.

Αργά το βράδυ, ο Ερμής περνά στον Καρκίνο αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και αντίληψής μας. Ο παράγοντας «συναίσθημα» θα επηρεάσει αρκετές από τις αποφάσεις αλλά και τις ενέργειές μας, το μυαλό μας θα γυρνά συχνά στο παρελθόν, η μνήμη μας θα γίνει πιο δυνατή και οι αναμνήσεις περισσότερες.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων