X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Η μέρα ευνοεί επαφές και διασυνδέσεις, όμως επειδή τα μεγάλα λόγια δεν θα λείψουν, καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι...

Ant1news

Η Δευτέρα έρχεται φορτωμένη με δώρα και ευκαιρίες, αποφασισμένη να μας χαρίσει αρκετές στιγμές ευτυχίας. Εκτός από ενθουσιασμό και αισιοδοξία, που θα φτάσουν σε βαθμό υπερβολής, θα έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να χαρούμε, ενώ η τύχη θα μας φέρει κοντά σε ανθρώπους που θα μας προσφέρουν βοήθειες, αλλά κυρίως θα εγγυώνται την καλοπέραση μας.

Οι γνωριμίες και τα φλερτ γίνονται με ευκολία, προτάσεις και υποσχέσεις μοιράζονται με τη... σέσουλα, ερχόμαστε πολύ κοντά και απομακρυνόμαστε με την ίδια άνεση, χωρίς να μείνουν κακίες και στενοχώρια. Υπάρχει μια επιπολαιότητα, μια ανευθυνότητα στον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα στα ερωτικά μας, ενδεχομένως και υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων αλλά αυτά θα φανούν μετά το ξεφούσκωμα του ενδιαφέροντος.

Επαγγελματικά, η μέρα ευνοεί επαφές και διασυνδέσεις, όμως επειδή τα μεγάλα λόγια δε θα λείψουν, καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να επιμείνουμε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις!

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων!