X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα η Δευτέρα αποκτά έντονη λάμψη και το κλίμα αυτόματα γίνεται πιο ενθουσιώδες και ζωντανό!

Ant1news

Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, η ημέρα αποκτά έντονη λάμψη, ενώ κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας είναι η ζωντάνια και το ενθουσιώδες κλίμα!

Η Δευτέρα θα μας εμφυσήσει την τόλμη και την αποφασιστικότητα και θα νιώσουμε περισσότερο υπερήφανοι, ανώτεροι, γενναιόδωροι, συναισθηματικά και υλικά. Θα επιδιώξουμε τη θετική ανταπόκριση, θα θέλουμε να προβάλλουμε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μας για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και φυσικά να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε όσο καλοκαίρι μας απέμεινε, βάζοντας στην άκρη τα όποια θέματά μας.

Ακόμα και στον έρωτα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σιγουριά αλλά και φλογερό ταμπεραμέντο, διατηρώντας ωστόσο το ξεχωριστό μας στιλ και τη λαμπερή παρουσία μας, τραβώντας την προσοχή πάνω μας. 3

Επαγγελματικά μας αρέσουν τα μεγαλεία, οι υψηλές θέσεις και θέλουμε το καλύτερο για μας. Είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε τα ηνία ή διάφορα ρίσκα, να «παίξουμε» με τις πιθανότητες, προκείμενου να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους, μπορεί όμως να μεγαλώσει και το ανταγωνιστικό μας πνεύμα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια πατώντας ΕΔΩ