X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Δεν αποκλείεται να κάνουμε στροφή στα θέλω μας, να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για ένα πρόσωπο, να προτιμήσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας...

Ant1news

Ο Αύγουστος κάνει είσοδο με αρκετά μποφόρ και μάλιστα θα προκαλέσει αναταραχές στις σχέσεις και την καθημερινότητά μας με απρόσμενα περιστατικά και καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή μας.

Από την άλλη κι εμείς με την παραμικρή αφορμή μπορεί να ξεσπάσουμε, να αντιδράσουμε άσχημα ή να εναντιωθούμε σε όσα άτομα θεωρούμε ότι προσπαθούν να μας ελέγξουν, να μας καταπιέσουν, περιορίζουν ελευθερίες μας ή καταστρατηγούν δικαιώματά μας στο σπίτι, στη σχέση ή τη δουλειά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και ενδεχομένως οριστική ρήξη με ορισμένα από αυτά.

Ερωτικά θα προσελκύουμε ανθρώπους που το ελάχιστο θα είναι ασυνήθιστοι και αντισυμβατικοί και το μέγιστο προκλητικοί, εκκεντρικοί ή με περίεργη συμπεριφορά. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνουμε στροφή στα θέλω μας, να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για ένα πρόσωπο, να προτιμήσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας, μένοντας μακριά από δεσμεύσεις και δεσμούς.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων