X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Το ανάλαφρο ερωτικό παιχνίδι θα κυριαρχήσει και θα μονοπωλήσει τη διάθεση μας.

Ant1news

Η Τρίτη καλωσορίζει την γλυκιά κι ευγενική Αφροδίτη στον Ζυγό που κύριος στόχο της είναι να μας κάνει πιο γοητευτικούς και να μας αναβαθμίσει κοινωνικά, αυξάνοντας τον κύκλο μας και ερχόμενοι σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους.

Κι η αλήθεια είναι ότι θα είναι αρκετά εύκολο αφού οι καλοί τρόποι, το στιλ, το πνεύμα συμβιβασμού, το χαμόγελο και τα όμορφα λόγια ανοίγουν πόρτες για δημόσιες σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Από την άλλη, θα επιδιώξουμε την ομορφιά και την αρμονία τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον ή τις σχέσεις μας και θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσεγμένη και καλαίσθητη εμφάνιση, ίσως μάλιστα είναι βασικό κριτήριο επιλογής μας.

Στον ερωτικό τομέα, το ανάλαφρο ερωτικό παιχνίδι θα κυριαρχήσει, όμως το ζητούμενό μας είναι η συντροφικότητα κι όχι μόνο οι απολαύσεις. Θέλουμε να διώξουμε την μοναξιά μας, να βρούμε το ταίρι μας και να δημιουργήσουμε ένα σταθερό δεσμό γι’ αυτό είμαστε διατεθειμένοι να αμβλύνουμε διαφορές με ανθρώπους και να εστιάσουμε στα κοινά που μας ενώνουν.

Διαβάστε την αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο, εδώ.