X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Η Τετάρτη θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή μας, ενδεχομένως να προκληθούν απρόσμενα γεγονότα και ανατροπές στα δεδομένα μας, αιφνιδιάζοντάς μας ή εκπλήσσοντάς μας δυσάρεστα.

Ant1news

Από την άλλη, με την παραμικρή αφορμή μπορεί να επιτεθούμε, να αντιδράσουμε άσχημα ή να εναντιωθούμε σε όσα άτομα θεωρούμε ότι προσπαθούν να μας ελέγξουν, να μας καταπιέσουν, περιορίζουν ελευθερίες μας ή καταστρατηγούν δικαιώματά μας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες εντάσεις, ενώ μια οριστική ρήξη θεωρείται αναμενόμενη.

Ερωτικά, θα προσελκύουμε ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι ασυνήθιστοι, αντισυμβατικοί, προκλητικοί, εκκεντρικοί ή αλλοπρόσαλλοι.

Είναι πιθανό, επίσης, οι επιθυμίες ή τα γούστα μας να αλλάξουν, να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για ένα πρόσωπο, να προτιμήσουμε την αυτονομία και την ανεξαρτησία μας, μένοντας μακριά από δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι η μέρα δεν ενδείκνυται για έναρξη και καινούργια ξεκινήματα σε κανέναν τομέα, αλλά αναθεωρήσεις, λήξεις σε σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες, σπάσιμο συμφωνιών αλλά και απελευθέρωση από σχήματα ή ομάδες. 

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων