X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Με ορμή και ζωντάνια θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχουμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Ant1news

Η εβδομάδα ξεκινά με υψηλές ταχύτητες και από το πρωί θα μας έχει σε εγρήγορση. Μας θέλει ετοιμοπόλεμους και μέσα στην ενέργεια να κάνουμε αρκετά πράγματα, να κινηθούμε γρήγορα να αδράξουμε την στιγμή, να μη χασομερήσουμε και να μην τεμπελιάσουμε καθόλου.

Από μόνοι μας όμως θα έχουμε ορμή και  ζωντάνια, θα είμαστε εύστροφοι και έντονα επικοινωνιακοί. Πολλές θα είναι οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις, ενώ η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, αλλά και μηνυμάτων, υπονοούμενων και πονηρών πειραγμάτων θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Από την άλλη, θα καταφέρουμε να σπρώξουμε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε και στα επαγγελματικά μας, ενδεχομένως να διεκδικήσουμε με θάρρος αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν αλλά δεν τολμούσαμε να ζητήσουμε. Πιθανόν να γίνουν και κάποιες προτάσεις, αλλά επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο δεν πρέπει να καθυστερήσουμε να αποφασίσουμε.

Πάντως ας είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορεί να μας ξεφύγει κάτι αυθόρμητα ή από τη βιασύνη μας να κάνουμε κάποια γκάφα και να παρεξηγηθούμε.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για κάθε ζώδιο εδώ